søndag den 27. april 2008

Mors lille charmetrold -En gæstebog


Her kan I sende os hyggelige hilsener. Det kan vi godt lide :o)

6 kommentarer:

Ida sagde ...

Hej Kristoffer
Det er dejligt at du nu er så stor, at du har fået din egen hjemmeside. Jeg glæder mig til at følge rigtig meget med i dit og din families liv.
Kærlig hilsen
mormor

mkp365 sagde ...

Hej Dorte, Kristoffer og Jakob. Hold kæft hvor er han lækker, og hvor er det nogle dejlige billeder at følge med i. Tror de nåede at køre 3 gange igennem før jeg kom ud af min tåre-i-øjnene trance. Skønt med en hjemmeside/blog. I er sgu så high-tech! Er enig med mormor, dejligt at kunne følge med! Glæder mig ordentlig sygt til at se jer alle tre, specielt dig Kristoffer (ved mor og far forstår). Stort knus Maria

Bodil sagde ...

Hej alle tre

Sikke en fin blog I har lavet, med dejligt mange billeder, han må vist være en nem dreng ;-)
Vi glæder os rigtig meget til at møde ham!
Knus
Bodil + drenge

Lea sagde ...

Hej Kristoffer (og mor og far!)

Hvor er du bare super kær, dejlig, nuttet, skøn og ...

Dejligt endeligt at møde dig i går!

Kh tante Lea

isa sagde ...

Hej
Jeg skriver lige en lille hilsen fordi vi har en søn fra den 11.05.08 som også har "bådskalle". Vi er dog ikke nået så langt i forløbet som Jer, da vi stadig venter på den 1. samtale med Lars Bøgeskov på Rigshospitalet. Da der ikke er så meget info at hente på cyperspace har vi været utrolig glade for at kunne kigge lidt med på Jeres side:)Jeg ved ikke om du ville være interesseret i at maile sammen? det kunne være rart at høre fra nogle der kender til den situation vi står i. Med venlig hilsen Isa.

Dorte sagde ...

Hej Isa
Nu håber jeg du kigger her igen. Du må meget gerne skrive til mig, jeg ville også ønske jeg havde mødt nogen i samme situation før operationen! Min mail er dlolle@yahoo.dk, så kan vi jo snakke videre der :o)