søndag den 30. november 2008

Ny leg


Ja, bolde er sjove. Man triller den hen til ham, så prøver han at bide i den og får puffet den til en eller anden tilfældig side. Så kan man trille den tilbage igen, og så er den næsten som om man leger sammen!

onsdag den 26. november 2008

Madfest!

I
Aftensmaden i går udviklede sig til en ren fest. Kristoffer synes nemlig det er så meget bedre at spise, når man selv får lov til at være rigtigt med. Nu mangler vi bare at han lærer at putte fingrene med mad på i munden :o)

mandag den 24. november 2008

På den igen...

Ja, så er forkølelsen tilbage igen og denne gang har den taget mere snot med. Det betyder skrig og skrål den halve nat, fordi den stakkels lille fyr ikke kan få vejret. Det resulterer i saltvandsdråber i næsen, som igen resulterer i mere skrig og skrål til han falder i søvn i -primært -Jacobs arme. Så nu tager vi en stille uge uden de store planer, bliver hjemme bortset fra gåture, og så håber vi at han er rask til på lørdag, så vi kan komme til Peters fødselsdag...

fredag den 21. november 2008

Ude med mobilen

Her får i lige et par billeder, taget med mobilen i løbet af den sidste måneds tid.

Ham den lille, der cirkler og bakker rundt over hele gulvet...

En glad Lea. Hun har lige afleveret sit speciale og nyder champagne og kransekage medbragt af yours truly :o)

Vinduesprojektet. Containeren hænger sådan cirka ud for vores vindue. Sådan ser vores bygning ud til engang efter jul...


En stolt Jacob er færdig med sit puslespil (og sur på mig fordi jeg insisterer på at fotografere, hihi!)

Ja, når man cirkler og bakker og rækker op efter ting, man ikker er helt stor nok til at nå, så slår man sig nogen gange. Så her er billedet af babys første bule!

tirsdag den 11. november 2008

Forkølet :o(

Kristoffer er blevet rigtig forkølet! Øv... Det startede så småt i går aftes hvor vi lagde mærke til at han lå og snorkede da vi gik i seng -det lød ret så nuser! Han vågnede en del gange i løbet af natten og trak vejret mere og mere besværet. I morges dryppede vi hans næse med saltvand og efter han havde siddet op noget tid gik det meget bedre. Så vi håbede at det var på vej i sig selv igen. Men nej, den har hentet forstærkninger og nu er det slemt. Han er træt, træt, træt men kan ikke lide at ligge ned, så det lille pus kan ikke falde i søvn... Så der er skrig og skrål her til aften.

onsdag den 5. november 2008

Sverige

Sidste weekend var vi i Sverige med Martin og Eva og deres to børn, Rasmus og Signe. Rasmus og Signe syntes, at det var rigtig sjovt at lege med Kristoffer, heldigvis, for det er nok noget af det bedste han har været med til. Lidt sjovt, at børn (også større børn) er så meget sjovere end voksne.

Signe læser bog med Kristoffer og siger alle dyrelydene!

Rasmus er fem år og alligevel legede han med både Signe på to og Kristoffer. Det er altså nogen meget søde børn Martin og Eva har!

Rasmus proklamerede stolt lørdag aften at Kristoffer og ham altså var bedste venner :o)



Min store dreng!

Vi kørte derop torsdag aften og det begyndte at sne på vejen. Jeg blev en lille smule urolig, for vi har ikke fået købt vinterdæk... Men vi kom derop i god behold! Der var fine frostklare morgener, men kun søndag, mens vi pakkede og kørte hjem, skinnede solen. Vi fik alligevel gået en god lang tur lørdag eftermiddag og jeg fik samlet lidt i skoven til årets juledekorationer

Frostfin morgen


Og så var det jo Halloween... Eva (øvet græskarskærer) lavede det til venstre og mit (første forsøg nogensinde) står til højre. Det var sjaw, det skal jeg klart prøve igen. Især hvis man har en have at sætte dem i, så de ikke tørrer så hurtigt ud!