fredag den 29. januar 2010

søndag den 24. januar 2010

torsdag den 21. januar 2010

tirsdag den 19. januar 2010

Eksamensfortælling

I går var jeg til eksamen. Jeg var lidt nervøs, men egentlig ikke så meget som jeg havde frygtet. Faget hed "Illusion og forførelse -fra Søren Kierkegaard til Karen Blixen" og jeg kom op i "Det forjættede Land" af Henrik Pontoppidan. Mit spørgsmål lød "Beskriv forførelsens betingelser og teknik i Det forjættede Land" og det gjorde jeg så efter bedste overbevisning. Da jeg var igennem min egen fremstilling (som min underviser og censor kaldte udmærket) spurgte de lidt ind til nogle ting og de første 5 minutter gik rigtig fint. Så ville min underviser ind på en bestemt scene, som jeg slet ikke havde noget at sige om. Han spurgte et par forskellige spørgsmål til den, og det eneste jeg kunne sige var, at det kunne jeg desværre ikke huske! Det var jo ikke så optimalt, så da jeg gik ud var jeg sikker på at jeg ikke fik en høj karakter. Jeg synes selv præstationen var til et 7-tal (som jo svarer til 8-9 efter den gamle skala) og det var også det jeg fik, så det var ganske godt! Jeg er i hvert fald tilfreds :o) Nu har jeg 14 dages ferie før undervisningen starter igen, så det er bare dejligt!!

fredag den 15. januar 2010

Hjemme med syg dreng...

Kristoffer har noget kriller i halsen og sov næsten ikke i nat på grund af hoste, så Jacob sad/lå oppe med ham og så fjernsyn en god del af natten (når han altså ikke skreg...) Da jeg kom ned i morges lå Kristoffer og sov i sin sækkestol, og Jacob sov på sofaen :o) Så vi holder ham hjemme fra vuggestuen i dag. Han skulle også have været oppe hos mine forældre og blive passet i nat, så Jacob og jeg kunne få lidt alene-hygge-tid, men den plan er også droppet. Og min eksamenslæsning må jeg prøve at få klemt ind... Kunne han ikke lige have ventet til efter mandag?? Dårlig timinig siger jeg bare!!

torsdag den 7. januar 2010

Sådan går det...

...når Kristoffer får fat i skålen med ærter...



...og han stopper ikke før den er tom.

onsdag den 6. januar 2010

Bedre sent end aldrig...



Se vores flotte juletræ :o) Det var så hyggeligt at holde jul selv for første gang. Vi havde begge vores forældrepar på besøg, og det var bare en rigtig hyggelig aften