tirsdag den 16. marts 2010

Farverne er (næsten) på plads!

Ja, der er mange ting Kristoffer længe har kunnet nævne farven på, men var det nu fordi han kunne huske at mor sagde "blå bil" eller fordi han rent faktisk kunne farven? Nu er han begyndt at pege på sine vaskeklude. De er hvide, men har en lille farvet strop, og dem siger han nu den rigtige farve på! Da kludene jo ellers er ens kan jeg tillade mig at konkludere at han kan farverne. Følgende lille hyggelige samtale udspillede sig i vores køkken i går morges:
Kristoffer: (peger på den gule strop på vaskekluden) "Den er gul"
Mor: "Gul?"
Kristoffer: "Rigtigt mor"
:o)

torsdag den 11. marts 2010

The power of branding

Kristoffer kan nu navnene på følgende mærker:

Arla
Økologi
Nøglehullet
Brio

Og han kender dem så godt, at når vi i supermarkedet kommer til hylden med Økologi, så bliver der SKREGET "kologi, kologi" højt og ud over det hele :o) Den store Arla-lastbil fik også en god råber med på vejen i går "arl, arl"

tirsdag den 9. marts 2010

Det er kedeligt at være syg!!

Først havde Kristoffer halsbetændelse i en uge og nu er det vist min tur... Vi skulle have haft besøg af Johanne og hendes familie i dag, men det bliver der ikke noget af. I weekenden har vi planlagt sommerhustur med fætter Mads og hans forældre, og det satser jeg helt sikkert på at blive rask til. Nå ja, og jeg var til to scanninger i sidste uge -det har jeg helt glemt at fortælle. Baby ligger og har det godt inde i maven, og vi ved ikke/vil stadig ikke vide hvad køn det bliver :o)