mandag den 26. april 2010

Fødselsdag!

En lidt morgentræt fødselsdagsdreng


Gaven var et hit!

Efter vuggestue var humøret stadig højt, og det var SÅ sjovt at have fødselsdag!

I søndags holdt vi familiefødselsdag på en legeplads i Valby, med en flot kagekat!

Kristoffer ville meget hellere ud og lege, end sidde stille og smage kage...

tirsdag den 20. april 2010

SkvatMads

Det kan godt være, at man skulle have været der. Men jeg kan simpelthen ikke lade være med at grine hver gang jeg ser denne her. Og SÅ ked af det blev han altså heller ikke. Eller... det gik i hvert fald hurtigt over!

mandag den 19. april 2010

Muh!

I går var vi på bondegårdstur til en økogård langt ude på landet.

Der var køer man kunne klappe. Det ville Kristoffer ikke rigtigt (de var godt nok også store!) men han ville meget gerne sige hej til dem.

Og der var traktorer man måtte sidde i.

Det var et STORT hit!

...og små traktorer man (næsten) selv kunne køre.

Så sidder vi og venter på at køerne bliver lukket ud på græs. Det var ret så blæsende og lidt koldt, men vi holdt ud og fik set et par dansende køer.



Det er bestemt en begivenhed, der er værd at gentage. Især hvis man kommer tidligt (vi var der kl. 10 da de åbnede), for der var hverken kø ved traktor, køer eller mad. Vi gik igen ca halv et, lige efter køerne var blevet sluppet ud, og der var der kommet rigtig mange mennesker. Så god planlægning fra vores side, må vi konstatere :o)

fredag den 16. april 2010

Store ting!

I går da jeg hentede Kristoffer fortalte pædagogen, at da Kristoffer skulle ned og sove, og hun havde spurgt "skal du have Theo med?" havde Kristoffer sagt "nej"!! Så han sov middagslur uden Theo i går.

onsdag den 14. april 2010

slæbblobler

Sæbebobler er det helt store hit herhjemme for tiden. Her er en lille billedserie, fra da Kristoffer var syg og vi hyggede i sofaen med sæbebobler




lørdag den 10. april 2010

Op til overfladen igen

Så er Kristoffer (7-9-13) vist frisk igen. Det har været en drøj omgang med en utilfreds og træt, lille, opkastende, storskidende dreng, der bedst kunne lidt bare at ligge og sove ovenpå sin mor... Når han ikke skulle se fjernsyn :)

onsdag den 7. april 2010

Skæg!

Okay, jeg kan godt se, at det er alt for længe siden, at jeg har fået opdateret bloggen. Undskyld. Kristoffer har været syg, vi har været på påskeferie i dejlige Sverige, og Kristoffer er blevet syg igen, så tiden er fløjet afsted. Men I skal ikke snydes for denne skønne video fra slutningen af Marts... Først, en lille forklaring: Den lille, røde stol er fra min barndom. Det var Bamses stol, og nu er det blevet Theos. Men Kristoffer synes åbenbart den ligner Skægs gyngestol, så den skal han da klart sidde og sove i :o) (Ja, Rasmus Klump er det store hit for tiden)



Og sådan ser det ud, når Kristoffer/Skæg "snorker"