mandag den 31. maj 2010

Hurra for mig!

Jeg fik afleveret opgave i dag, og er nu officielt gået på barsel! Så nu må sommeren og det gode vejr godt indfinde sig :o)

Jeg har ikke fået overført billeder fra kameraet for nyligt, så her kommer i stedet et billede fra juni sidste år:

lørdag den 15. maj 2010

Færdig!


Så er Per-sengen færdig, og Kristoffer har nu sovet i den to nætter. Den første nat vågnede han 4 gange og var ked af det (men faldt hurtigt i søvn igen alle gangene)- vi gætter på at det er når han rammer væggen, han vågner. Der var jo sådan nogle bløde stofsider i den gamle seng. I nat vågnede han 2 gange, så vi giver den lige et par dage mere, og ser om han ikke vænner sig til det. Ellers må vi jo sætte de gamle sider op ad væggen.

onsdag den 12. maj 2010

Føljetonen om Riget

Så har vi været til det årlige tjek hos kirurgen. Kristoffers hoved er stadig ikke vokset helt sammen, så det var rart lige at komme forbi, så Lars kunne kigge på det. Der er ikke noget unormalt ved det, "det har han åbenbart bare lyst til at være lidt længere om" lød meldingen vist. Han kommenterede også på, at han har fået et fint, stort, bredt hoved, så måske har det noget at sige med sammenvoksningstiden. Der er knogledannelse i gang, så hans kranie skal nok blive helt og fint med tiden. Der er ingen grund til bekymring over noget som helst, men vi skal alligevel til tjek igen om et halvt års tid, så han kan se at det fortsætter med at gå fint. Så det er jo godt nok :o)

Ja, det var dengang... Se hvor hvid Theo var!!

Det var dengang...

Vi faldt over Kristoffers pas, da vi skulle til Berlin i weekenden, og så kom vi til at stene over hvor lille og sød han var. Se selv:

onsdag den 5. maj 2010

Postmand Per-projektet




Den er ikke færdig endnu, men fin bliver den da!

tirsdag den 4. maj 2010

Soveleg = sjov leg!


...og sådan blev han ved og ved :o)
Kristoffers nye seng er halvvejs færdig. Jeg regner med at få købt maling i dag, og så får vi den forhåbentligt snart klar med Postmand Per og Emil i vinduet.

mandag den 3. maj 2010

Sov godt Theo


Theo blev også kysset godnat, men det var før jeg nåede at få tændt kameraet, desværre.