onsdag den 18. maj 2011

Hygge!


Så er Sebastian rykket nedenunder til Kristoffer. Det går rigtig fint -de kan vist ret godt lide det begge to. Sebastian har dog lige ligget under et par dage for den klassiske "Jeg er startet i dagtilbud-mavesyge" så han har haft kastet op og er kommet op i mor og fars seng.
Men bortset fra det er de første dage i dagplejen også gået over al forventning. Han er bare glad og hygger sig, og Josefine er supersød. Han nåede at være der hele sidste uge, og så blev han syg i weekenden, og er stadig ikke på toppen. ØV! Og næste uge holder hun ferie, men vi satser på at indkøringen fortsætter uproblematisk når den tid kommer.
Det er bare dårlig timing når mor her skal aflevere eksamensopgave d. 6. juni.... Så lidt stress er der i det lille hjem.

Rodet update, men bedre end ingenting, ikke?

onsdag den 4. maj 2011

Breaking News!


Vi springer lige over Kristoffers fødselsdag og en tur til Sverige for at komme med en god nyhed. Vi havde ønsket vuggestueplads til Sebastian pr. 1/5, men udsigterne er sorte her i Kbhs kommune. Jeg ringede til pladsanvisningen mandag, og der fik jeg at vide, at vi kunne regne med en plads sidst på året... Deprimerende!

Så må man jo tage sagen i egen hånd, og nu har jeg fundet en privat børnepasser, som Sebastian starter hos nu! Eller -i dag har vi ikke tid, men i morgen tager vi over til hende igen. Hun hedder Josefine og er skidesød. Hun har selv to børn på 2 og 5 -den yngste går i dagpleje lige overfor hvor vi bor, og den ældste går i Kristoffers børnehave :D

Brønshøj er altså en lillebitte landsby ind imellem.

Hun har to andre drenge i øjeblikket, der er hhv. 2 og 4 måneder ældre end Sebastian. Jeg mødte dem i går og de er supersøde -Elliot og Njor/Nor (-ved det ikke helt!)

I kan se lidt om hende på hendes hjemmeside her.

Hurra, siger vi bare!