søndag den 21. december 2008

Julebaby

Endnu et lidt gammelt billede, men han er ikke ligefrem i humør til at blive klædt ud med nissehue de her dage... Selvom han klart er i bedring.

lørdag den 20. december 2008

På den igen...igen

Ja, så er Kristoffer sørme blevet forkølet igen! Det lille pus snotter og hoster og har derfor svært ved at falde i søvn. Nu har jeg sat revede gulerødder blandet med brun farin på køl, det skulle være en mirakelkur, så det håber vi virker... Altså når man drikker saften, jeg tror ikke det virker at man bare lader det stå!!
Nå, men forhåbentligt når han at blive rask til jul -der er alligevel et par dage endnu!

torsdag den 18. december 2008

Kusine Kirstine

I går fik vi besøg af Søren og Kirstine. Hun er godt nok blevet stor og kan alt muligt! Kravle f.eks... På et tidspunkt sagde vi til hende at hun skulle kravle ind og hente Kristoffers sutsko, og det gjorde hun -næsten. Meget velopdragent barn (selvom det nok ikke var med vilje!!)

mandag den 15. december 2008

Gaveræs


Jeg har haft ikke mindre end 20 mennesker at købe julegaver til i år: 11 nevøer og niecer, 4 forældre, 2 brødre, 2 svigerinder og en mand. Og det mest utrolige er, at jeg kun mangler at købe een gave, jeg ved endda hvad det skal være :o)

søndag den 14. december 2008

Hurra, hurra, hurra

I går var det Jacobs fødselsdag. Han havde allerede fået sin gave for et par uger siden, for hans gamle cykelhjelm blev stjålet, og jeg syntes ikke at han skulle køre rundt uden en i to uger. Og vi fejrede ham i onsdags da vi var ude og spise, så i virkeligheden var der ikke så meget fødselsdag over det. Men vi fandt flaget frem, købte kartoffelkager og så spillede Jacob ellers playstation det meste af dagen, fik lakridser i pakkekalender og kys på næsen. Så alt i alt er jeg ret sikker på, at han havde en god dag :o)

onsdag den 10. december 2008

Hyggesznyggesznygge

Mmmm...

Mmmm....

Her til aften har min bror passet Kristoffer, mens Jacob og jeg var ude og spise.
Dét er bare længe siden.
Alt for længe siden!
Vi var på Le Basilic på Gasværksvej og jeg fik foie gras, farceret kalvefilet og crème brulée. Jacob fik kammuslinger, dådyr og æblekage og det hele var bare suuuuper lækkert.
Det er vi lige blevet enige om at vi skal gøre noget oftere... Bare en gang om året :o)

tirsdag den 9. december 2008

Espergærde

Jeg havde et fortsæt om at skrive hver dag her i december, men sådan skulle det ikke gå...
Jacob tog til London i går morges, og kom hjem her til aften, så jeg har været alene med en halvsløj dreng. Eller, jeg tog hjem til mor og far i går eftermiddags, så de kunne passe mig lidt. Min mor og jeg fik gået et par ture og det var bare rigtig skønt at være hjemme i Espergærde -det føles altid som længe siden af en eller anden årsag.


søndag den 7. december 2008

7. december

I dag har været en travl dag. For det første er Kristoffer ikke blevet helt rask, men han er absolut i bedring. Han har fået sin appetit igen og feberen er næsten væk. Tilgengæld har den øgede appetit -som jo har gjort at han har spist mere -resulteret i lidt hård mave... Typisk! Men vi arbejder os stille og roligt mod bedring. Udover at rende rundt med ham på armen og trøste og putte, har vi fået bagt æbleskiver, brunkager og boller og lavet rodfrugtemos der er blevet frosset ned, så der igen er fyldt op med lidt af hvert i fryseren -skøøøønt!

Og til slut: Endnu et supernuttet julebillede, der oplagt er taget samme dag, som det fra i går:

lørdag den 6. december 2008

Dagens statusrapport:

Feberen kommer og går lidt og det gør gylp og andre krops-udladninger, vi ikke behøver nævne ved navn, også. Så alt i alt tror jeg der er dømt stilstand i dag. Men I skal da lige have et billede, det er godt nok overhovedet ikke fra i dag, men værs'go:

fredag den 5. december 2008

I bedring


Det har været et par hårde dage og nætter, med en træt lille stakkels dreng, men nu går det vist fremad. Feberen er faldet, humøret og appetitten steget, så det går da den rigtige vej, omend han stadig skal skiftes lidt rigeligt og er i totalt puttehumør.

torsdag den 4. december 2008

En stakkels lille dreng

Øv, Kristoffer er blevet rigtig syg. I går begyndte han at have dårlig mave, og selvom det er blevet lidt bedre har han feber og er ret putte-sløj. Han spiser og drikker lidt, men har også to gange kastet op. Nu sover han heldigvis, med en lille smule æble/pæremos og lidt vand i maven.

Verdens sjoveste far (4. december)

mandag den 1. december 2008

1. december

I går var det første søndag i advent, og Jacob og jeg har aftalt at købe to adventsgaver til ham hver. I går fik han så dn første (fra mig); 100 bolde! Godt vi har kravlegården til at have dem i! Og det er vidst ret sjovt at ligge der og sparke til dem, gribe ud efter og savle på dem :o)