mandag den 28. september 2009

Søndag eftermiddag

I går eftermiddags tænkte vi at vi måtte lave et eller andet, og det blev til en tur i Dyrehaven, hvor Søren og Kirstine også kom. Det var rigtig dejligt at tage sig sammen og komme ud af døren og lave noget. Og der var skønt i Dyrehaven! Brølende hjorte overalt og dejligt vejr. Kristoffer og Kirstine syntes det var herligt at se hinanden, så det var bare en rigtig hyggelig tur. Jeg har lavet et lille fotoalbum, som ligger ude til højre :o)

søndag den 27. september 2009

En tur i Zoo

Peter ringede i fredags og spurgte om jeg ikke ville med i zoo, da Mads var småsløj og skulle underholdes og Peter hellere ville være sammen med søde mig end at sidde derhjemme med Mads alene :o) Det var en rigtig hyggelig times tid vi brugte der -det er altså fantastisk at have årskort, så man ikke føler at man skal have noget for pengene, men bare kan tage hjem igen når man ikke gider være der længere :o)



fredag den 25. september 2009

Vandplask

Det er ok at vaske hænder når bare man selv kan nå.

lørdag den 19. september 2009

Aaargh!

Hvorfor er det, at lige meget hvor umage man gør sig med at banke og ryste, så er der alligevel altid sand i skoen dagen efter?? Hvor kommer det fra? Helt ærligt!! Nå, men heldigvis har vi jo en håndstøvsuger :o)

onsdag den 9. september 2009

Den lille slagsbror....


Ej... Han er bare faldet nede i vuggestuen (siger de) men voldsomt ser det ud :o) Han tog det vidst ret pænt, og var glad igen efter to minutters trøst -heldigvis!!
(okay, det er ikke det bedste billede jeg har fået af hans skrammer, men han var lidt træt, så jeg ville ikke genere ham yderligere... Men altså, til dem der skulle være i tvivl, så har han fået en fin, blå, skrammet bule i panden og et par skrabesår på næsen...)

mandag den 7. september 2009

3060

Kristoffer var jo syg i slutningen af sidste uge, så fredag morgen pakkede vi taskerne og tog op til mine forældres hus i Espergærde. De gamle er i Uganda, så det var bare Kristoffer og jeg hele dagen, og så hentede vi Jacob på stationen da han kom fra arbejde. Det var superhyggeligt at være et par dage hjemme med Kristoffer, også selvom han var en pjevs.
Vi gik en tur til Espergærdecenteret, handlede, fandt lidt legetøj (skruetrækker og hammer, og det er bare sjovt!) og et nyt sæt regntøj i næste størrelse.
Lørdag var vi hos Martin og Eva, hvor vi blev og sov til søndag. Vi tog forholdsvis tidligt tilbage til Espergærde, for søndag skulle vi passe kusine Kirstine, så Søren og Janni kunne tage på husjagt. Det var rigtig hyggeligt, selvom de selvfølgelig sloges om legetøjet :o)

Kristoffer reparerer morfars stol

Trafikuheld

Kristoffers nye kamera-fjæs

Sødt ser det nok umiddelbart ud, men så vidt jeg husker var Kirstine en anelse rød i hovedet og sagde "iiiiihhhhhhh" meget højt, fordi Kristoffer stjal dukkevognen...

Farvel-møsser

fredag den 4. september 2009

En syg lille fis

Kristoffer er blevet rigtig forkølet, så han har været hjemme fra vuggestuen i går og i dag.

tirsdag den 1. september 2009

Sidste dag før studiestart

Så er det tilbage til virkeligheden for mig. 1 1/2 års reelt pause fra studierne er nu ovre, og mine timer begynder i morgen kl. 8. Jeg skal have "danskfagets didaktik" onsdag morgen 8-11 og "Illusion og forførelse -fra Søren Kierkegaard til Karen Blixen" mandage 14-17. Det bliver så spændende!! Jeg håber jeg kan finde ud af at blive en struktureret studerende, der ikke behøver læse om aftenen eller have dårlig samvittighed i weekenderne, men vi får se...