onsdag den 18. november 2009

Opdatering

Nå, Kristoffer vågnede en gang i timen hele natten, og Jacob fandt lidt opkast i sengen, på Kristoffer, Theo osv. i morges, så han er vidst også blevet smittet. Vi holder ham selvfølgelig hjemme i dag, men han virker nu til at have det meget godt. Nu er jeg bare lidt i tvivl om ikke Jacob må alene afsted til forældremøde i vuggestuen i aften, for tænk nu hvis jeg kom med, og smittede dem allesammen... Jeg ville bare helt vildt gerne med! Gad vide hvor længe sådan noget smitter?

tirsdag den 17. november 2009

den knap så sjove måde at dele på...

Så blev det min tur til at blive syg... Jeg tror dog ikke det er den famøse svineinfluenza, men mere noget roskilde-syge-agtigt noget. Så vidt jeg har forstået smittekæden, så startede det hos min bror Søren, hvor Janni og hendes mor (der var på besøg) lå syge en weekend. Og måske Kirstine også? Det kan jeg ikke huske... Så blev Peter og Lotte syge. Lottes forældre tog sig vidst også en tur. I går var det så mig der bukkede under, og jeg er absolut stadig ikke på toppen. Jeg har lige snakket med min far, og min mor er også ramt. Men ok, vi har også været sammen på kryds og tværs i løbet af de sidste par uger, så helt mærkeligt er det ikke. Nu håber jeg bare at Jacob og Kristoffer går fri -Kristoffer har lidt feber her til aften, men vi er overbeviste om, at det er fordi hans 2. hjørnetand i overmunden lige er brudt igennem.

torsdag den 5. november 2009

Kristoffer rydder op

Jeg faldt lige over det her klik fra for et par uger siden. I vuggestuen har Kristoffer lært at rydde op og det nyder vi (en gang imellem!) godt af herhjemme :o) Det er nok svært at vide, men det er faktisk kun dublo-ting han samler op, og de bor allesammen i kurven. Meget dygtig dreng!