tirsdag den 28. juli 2009

Frilandsmuseet






...og vi fik også lov til at klappe en lillebitte kylling, og en lidt større (men stadig lille) ælling :o)

lørdag den 25. juli 2009

Hjemme igen

Vi havde en skøn tur til Italien. Kristoffer hyggede sig helt fantastisk -det var dejligt at være sammen med mormor og morfar, og det var supersjovt at kunne gå rundt på campingpladsen og vinke og sige hej til alle de spændende mennesker man kom forbi. Kristoffer reagerede overhovedet ikke på varmen, han hyggede sig bare. Jeg synes det var lidt hårdere end jeg havde regnet med -det der med at være alene-mor i en uge.
Men superdejligt at komme hjem til Jacob igen, vi havde godt nok savnet hinanden meget alle tre! Kristoffer kom over til Jacob og fik et stort kram, lagde hovedet ind til hans skulder og sad så bare der og smilede. Skønt.

Godt at være hjemme hos far!

Torsdag kørte Kristoffer og jeg i Ikea og købte et lille bord med to stole til. Kristoffer syntes det var helt fantastisk at samle sættet sammen med far. Og han kan også godt lide at kravle op og ned af stolene, og blive skubbet hen til bordet. Det er vidst helt fint med noget i egen højde. Han har dog -som forventet -taget et par styrt fra stolene.

Kristoffer har efterhånden helt styr på det med de der Ikea møbler!

tirsdag den 14. juli 2009

På vej

I morgen tager Kristoffer og jeg til Italien!! Vi kommer helt sikkert til at savne Jacob begge to, men det skal nok blive hyggeligt at være sammen med Kristoffers mormor og morfar en hel uge!

Vi kommer ellers rundt disse dage; forrige weekend Rørvig, denne Lolland og nu til Italien i morgen. Kristoffer har ikke været det nemmeste barn de sidste par dage -vi gætter på det er fordi der er tænder på vej. Han savler ihvertfald mindst lige så meget som Mads, græder, er sur og klør sig i munden. Og han skal ihvertfald ikke have sutten!! Han blev også vaccineret i torsdags, så det er jeg da lidt spændt på om han kommer til at reagere på mens vi er væk... Der kan gå alt fra 1 dag til 1 måned (!) før en evt reaktion (feber, mæslinge-lignende udslæt) Weekendens dejlige tur til det skønne sommerhus på Duevænget er dokumenteret i billedalbummet øverst til højre -billederne er kommenteret for interesserede.

Kristoffer hjælper mor med at pakke

PS: I dag har Kristoffer fanget det der med at give kys. Vi legede inde på hans værelse mens jeg pakkede, og han stod og kyssede sit spejlbillede og grinede. Så satte jeg mig ned og sagde "må mor få et kys?" Og så gik han hen til mig med trutmund og det hele, og så fik jeg et helt rigtigt kys! Det virkede tre gange, så han har helt sikkert fattet konceptet. Så dejligt :o)

fredag den 10. juli 2009

Hvad mor gør...

Ja... Hvis mor sidder i sofaen, så vil Kristoffer også!

torsdag den 9. juli 2009

Min lille brandmand

I går var Kristoffer på tur med Victor og pædagog-Tine til brandstationen. De to drenge hyggede sig rigtig meget, og de søde brandmænd kom ud med hatte og malebøger til dem! Helt fantastisk tur :o)

mandag den 6. juli 2009

Endnu et projekt er (næsten) færdigt!

En familiebog til Kristoffer med billeder af alle 28 -tanter, onkler, fætre, kusiner, olde- og bedsteforældre, mor og far og så Theo også :o) De er printet, limet og lamineret. Nu mangler jeg bare at finde ud af hvordan de skal sættes sammen til en bog.

søndag den 5. juli 2009

Sommerdreng i sommerland


Jeg er ikke helt sikker på, hvad det er han snakker om, men det var en totalt god idé at flytte aftenbadet ud på græsplænen :o)

onsdag den 1. juli 2009

Hurtigere, hurtigere mor!

Jeps -så er vi kørende! Kristoffer synes det er meget sjovt, så længe vi ikke skal alt for langt.
Vi er forøvrigt så småt på vej til Rørvig for at holde lang weekend med Kristoffers farmor og farfar. Jacob kommer op fredag efter arbejde, og så vender vi alle hjem igen søndag aften. God (lang) weekend :o)