torsdag den 30. september 2010

De svære ord

Ord Kristoffer har lidt svært ved for tiden:

(Kristoffer siger:) Rafarfar = (og det betyder:) Rabarber
Pruster = Hoster
Kidodder = Kristoffer
Badian eller Sebadian (Det klarer han faktisk meget flot!) = Sebastian
Vinduser = vinduer
Ælper = Hjælp mig
Byggebob (næsten som på svensk!) = Byggemand Bob
Båthorn = Popcorn
Hmmm... Det var ikke så mange jeg kunne komme i tanke om -måske kommer der flere til senere!

En eftermiddag i haven...

tirsdag den 28. september 2010

onsdag den 22. september 2010

Fætter Mads

Kristoffer og Mads har været sammen et par gange her på det sidste. Her er de oppe hos mormor:

De hjælper med at lave mad. Eller, de skærer banan ud og Kristoffer var meget dygtig til at skære og putte skiverne op i skålen... Og så spiste han dem, og bagefter spiste han dem Mads havde lavet :D
I fredags passede vi Mads. Lotte kom med ham om eftermiddagen og så blev han og sov. De hyggede sig ok, men skændtes også en del. Kristoffer er ikke så god til at dele sine ting, når han er træt :)

En hyggelig stund før sengetid. Fjernsyn med Brandmand Sam og popcorn. Eller båthorn som Kristoffer siger :D

torsdag den 9. september 2010

Brødre



Jo, Lea. Jeg synes bestemt de ligner hinanden :o) Hvad siger I?

tirsdag den 7. september 2010

lørdag den 4. september 2010

En tjeneste for svigerfar

Min svigerfar spurgte forleden om ikke han måtte give Sebastian en broderet julekalender i navngivningsgave, for sådan en havde min svigermor lavet til Kristoffer.


Han ved at jeg godt kan lide at brodere, så han regnede bestemt med at jeg ville lave den, hvilket jeg gør med glæde. Jeg havde tilfældigvis tidligere samme dag bestilt denne her på nettet:

Så det passer jo alt sammen fint sammen. Og Sebastian er så lille i år, så jeg har helt til næste jul til at lave den færdig :)

Tilgengæld kommer der lige lidt bitterhed over prisen på sådan en. Jeg havde kigget på nettet for at se hvilken slags det skulle være, og så gik jeg ned i garnforretningen i Rødovre Centrum, for de plejer at have lidt af den slags hængende. Og de havde da også den jeg gerne ville have. Til 700 kr. Hmm... Jeg fandt den på nettet til 269!! Det er eddermandme en lige lovlig høj gevinst de scorer på at sælge dem! Jeg ledte lidt videre på nettet da jeg kom hjem, og fandt forskellige priser, fra 269 til ca. 400. Men helt ærligt, tænkt på alle de godtroende gamle damer, der bare brænder kassen af i forretningen, fordi de tror at det er det, ting koster? Jeg synes det er lige frækt nok...