mandag den 18. april 2011

Hurtig opdatering

Jeg får ikke skrevet så mange indlæg for tiden, for jeg tænker, der skal være billeder med, og det når jeg ikke lige... Men nu får I et billedfrit hurtigopdateringsindlæg.

Kristoffer ELSKER sin børnehave, og han vokser bare helt vildt meget for tiden. Kan/vil selv helt vildt mange ting lige pludseligt, og det er fantastisk at opleve ham til hverdag, sådan flere dage i træk, her under vores ferie. Vi hygger i Sverige, han elsker at være her. Leger med biler og i sandkassen, kører på cykel og leger med Sebastian. Og så glæder vi os supermeget til at holde hans fødselsdag på torsdag.

Sebastian har fået sin første tand (!) Den kom frem en aften, vi fik ungerne passet, så mens vi drak lækre drinks gik søde Laura rundt med en møgsur unge på armen. TAK, siger jeg bare :) Han savler og savler, så vi gætter på at nr. 2 er undervejs. Ellers er han også bare en glad dreng, der vil selv, men ikke kan så meget. Han kommer op på alle fire og rokker og rokker, så han triller ikke så meget rundt, som tidligere. Spændende, hvor længe der går, før han begynder at kravle.

Dagene i Sverige flyver som sædvanligt forbi. Vi har fået plantet lidt blomster og revet de fleste blade sammen, så her ser lidt forårsagtigt ud. Jacob maler havemøbler og sliber vinduesrammer ned. Onsdag skal vi til Växsjö og se en udstilling, Vibeke (vi har huset her sammen med) m.fl. har sat op, blandt andet med et kæmpe fort. Det bliver sjovt at se, hvad Kristoffer siger til det. Ellers har vi ikke så mange planer. Vi skal en tur til det "lokale" røgeri (ved Urshult), der skal planlægges skattejagt og fanges et par mus. Og så må vi se om ikke vi kan komme lidt i gang med at få spartlet loftet i den nye, store stue ovenpå, men det trækker ikke så meget, når vejret er så lækkert udenfor. Hurra for solskin!

1 kommentar:

Mormor sagde ...

Hvor lyder det bare dejligt. Masser af knus fra mormor