onsdag den 14. januar 2009

Legestue

I går var vi med Helle og Annamaja på Remisen -en legestue på Østerbro. Skidefedt sted. Kæmpestort og med herremange børn, så også lidt overvældende for Kristoffer. Der er legestue to gange om ugen, tror jeg nok , og så er det sådan at før 12.30 er det for de 0-6 årige og efter er det så de store børn. Der er et kæmpe piratskib og allemulige klatrestativer og fodboldbane, og når de små er der, så slæber de nogle gange en masse tumlemøbler frem. Vi var der nok omkring en time og så var Kristoffer ihvertfald også putteklar!

Annamaja. hun er 10 dage ældre end Kristoffer, og 1000 km foran! Hun kan kravle helt vildt hurtigt, og rejse sig op og gå langs ting. Så kan hun vinke og gnække og hun er bare megasød! Det er altid hyggeligt at være sammen med hende og Helle.


Her står Kristoffer i et stort ottekanten tumlemøbel. Nej, hvor gad jeg godt at have sådan en! Så kunne man bare vælte rundt og tumle og hygge i den. Herre huleagtigt legehjørne. Hvem der bare havde plads og råd til det...

Endnu et møbel jeg godt gad eje. Det er en gyngehest, hvis et barn sidder alene på midten, og en vippe hvis der er en i hver ende. Skidesmart og de syntes faktisk det var ret sjovt... Eller her er Kristoffer så ved at falde af fordi moren liiige syntes hun skulle tage et billede :o)
(Så skal det lige nævnes at ingen børn kom til skade under denne fotosession.. hihi)

Ingen kommentarer: