søndag den 4. januar 2009

Så er vi tilbage!

Ja, 10 dejlige dage i sommerhus er ovre og det har bare været skøøøønt. Vi har holdt jul, hygget alene, haft vores forældre på besøg, spillet playstation, holdt nytår med en masse gode venner og ja, gået ture, nydt at være sammen og bare haft det rigtig, rigtig dejligt. I får lige et par billeder:

Et rigtig klassisk julebillede foran juletræet. Vi var sammen med mine brødre, deres koner og børn, og mine forældre. Det var en hyggelig sammenskuds-jul med gaver til børnene om eftermiddagen, flæskesteg og and til aften og et par ture rundt om juletræet før de voksnes
gaver blev åbnet. Meget rar jul.

Sådan kan en solopgang se ud fra soveværelsets altan. Helt fantastisk udsigt at vågne op til!

I sommerhuset findes mange, mange gamle hjemmelavede puslespil. Det er Jacobs morfar, der på de kolde vinteraftener i gamle dage selv har siddet og klistret billeder på træ og savet dem ud. Mange af brikkerne forestiller små dyr, sko eller andre ting. De er helt utroligt flotte og rigtig sjove(og svære!) at lægge.

Kristoffer har ikke rigtigt vist interesse for selv at holde fast i maden og spise den, og det har ærgret mig lidt, for jeg kunne godt tænke mig at han kom igang med at spise andet end grød og mos. Men så fandt vi på at give ham små stykker rugbrød på gaffel og det vil han mægtig gerne have! Og nu er han lige så stille begyndt selv at samle små stykker gulerod eller brød op, som vi lægger foran ham. Det er altså meget rart.

Det her billede er en lille smule misvisende, for det ligner en dreng, der med noget nær raketfart flyver hen over gulvet. Det er det ikke. Han kan stadig ikke kravle, men nu kommer han fra liggende og næsten helt op på knæ, så rokker han lidt og så ned og ligge igen. Det frustrerer ham nu ikke så meget, det der med ikke at kravle. Han triller bare istedet, fra mave til ryg, ryg til mave, rundt og rundt i hele stuen. Mægtig sjovt :o)

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Ih hvor er det grineren med hans kravlefacon. Der findes jo heller ikke nogen rigtig måde at kravle på, så det kan jo være det er hans måde at kravle på :D

Ser ud som I har haft det skønt i sommerhuset!

Bliver igen nødt til at nævne det der bekræftigelsesord (nu ved du godt hvad jeg mener ik?)
I dag er det merfus - der må være nogen der mangler en fod...

Eva sagde ...

ha ha Lea - og i dag er det redas, DET er da nogen, der skal ha nyt toilet!!!