tirsdag den 31. marts 2009

Sidste dag i dagplejen er slut


Og vi kommer til at savne Kirstine! Nu må vi håbe at jeg kan finde på nok underholdning til Kristoffer. Jeg satser på at starte til rytmik og så gå i legestue. Det, plus besøg hos mormor og besøg af Helle og Annamaja burde fylde ugen ud...

torsdag den 26. marts 2009

En skide bamse

Kristoffer og jeg har nogle seriøse magtkampe for tiden. Han nægter pure at ligge på ryggen, når han skal have ren ble, og det er mildest sagt MEGA irriterende! For det er han jo ligesom nødt til... Nu har jeg så indført Bulder, Skidebamsen. Bulder var i forvejen den bamse der altid pruttede i sofaen på Wildersgade. Nu er han så den bamse man har at snakke med, mens man bliver skiftet. Kombineret med et spejl på undersiden af hylden, så man også kan se sig selv, er det vidst meget hyggeligt.

tirsdag den 24. marts 2009

Sure, gamle pædagoger!

Jeg har været ude at besøge et par vuggestuer i sidste uge -vi skal jo finde et sted til Kristoffer, så han ikke bliver alt for morsyg og sær af at gå herhjemme med mig... Men altså, han skal først starte efter sommerferien. Nå, det er ikke så let at få plads herude, der er mange lange ventelister. Hvis vi er heldige kan vi få en "flytteplads" som er nogle fiktive pladser, pladsanvisningen reserverer til sådan nogle som os. Jeg blev råddet til at finde ca. 5 steder vi kunne lide, og så ringe igen og høre om der var en flytteplads hos en af dem. Så det er vi så småt igang med. Jeg har nået at besøge 2 i sidste uge, og jeg har kig på tre mere foreløbigt. De ligger alle inde for 1 km herfra og det synes jeg er meget fint. Den første var en rigtig hyggelig, lillebitte vuggestue med 13 vuggestuebørn og 24 børnehavebørn, og pædagogen jeg mødte var bare supersød og tydeligvis glad for sit arbejde. Men der kommer kun 2 pladser til sommer, og så langt op på listen tror jeg ikke på vi kommer op, så den kan vi vidst godt skyde en hvid pil efter. Dagen efter skulle jeg ud til næste sted, og jeg havde kigget på deres hjemmeside i forvejen. Det lød simpelthen så fedt med alle mulige udflugter til en bondegård (Bedstemor Anns gård, hihi), OL hver sommer og masser af traditioner til jul, påske osv. Men så var det bare sådan et rigtig slidt sted med sure, gamle pædagoger og nærmest ingen plads. Det var bare superdeprimerende! Jeg blev så skuffet og dér skal Kristoffer ihvertfald ikke gå!
På tirsdag har vi sidste dag med Kirstine -så er jeg officielt arbejdsløs, og så får vi tid til at besøge nogle flere steder.

mandag den 23. marts 2009

Mere af det samme...

Ja, blogindlæg er ikke det jeg får lavet mest af de her dage, men der er også en del andet at se til! Vi er efterhånden ved at komme sådan rigtig på plads, og vi føler os i hvert fald hjemme her. Det er superdejligt at bo i sådan et rigtigt børnekvarter, med masser af store børn der selv går i skole, og forældre med børnesæder bag på cyklerne. Og jeg farer ikke længere vild hver gang jeg har været ude :o)

Et par billeder af vores nye hjem efter vi er kommet lidt mere på plads:

Spisestuen roder lidt endnu, men nu står de fleste af møblerne da hvor de skal!

Stuen mangler lidt billeder, en lille reol og måske nogle gardiner, men ellers ser den fin ud!

Den lille altan med plads til den barnevogn vi har "arvet" fra Jarl og Anja -den er jeg bare så glad for!!

søndag den 15. marts 2009

Et nyt hjem

Så er vi flyttet! Det er helt vildt. Vi fik rigtig god hjælp af en masse venner til både rengøring og flytning i går. Og der var endda et par der blev ekstralænge og hjalp med at pakke ud. I dag kom Peter, Lotte og fætter Mads og passede Kristoffer mens vi ryttede ud og op og ned, så vi er faktisk ved at være på plads med alt. Det ligner mere almindeligt rod nu, end flytterod og det er sguda ret imponerende! Jeg skal nok få taget billeder en af dagene, så I kan se hvor fint her er blevet. Men nu vil jeg slappe af, for jeg er træt, træt, træt!!

onsdag den 11. marts 2009

Øv!

Kristoffer har holdt os vågne lidt oftere end sædvanligt de sidste par nætter (eller mest Jacob, for jeg har fået lov at sove på sofaen!) I går aftes var han rigtig ked af det, og græd når han hostede, som om det gjorde ondt i halsen. Det, oveni at hans vejrtrækning lyder som Darth Vader, fik os til at ringe til lægen her til morgen, og efter et besøg hvor der blev lyttet på lungerne, kigget i hals og ører, lyder dommen på lungebetændelse. Det betyder pencilinkur, holde ham i ro nogle dage og ringe hvis det ikke bliver bedre. Vi håber det er lungebetændelse -alternativet er nemlig astma, og det håber jeg for alt i verden at han ikke har... Jeg kan desværre ikke rigtigt lade være med at være bange for, at det er astma udløst af, at vi fik ham passet i mandags, og min venindes kæreste havde enormt meget parfume på. Det må jeg få taget mig sammen og sagt til ham at det ikke er så godt en anden gang...

fredag den 6. marts 2009

Vores nye hjem

Ja, der er en uge til vi flytter -det er helt ufatteligt! Vi glæder os rigtig meget, men det er også nogle hårde dage. Jacob har travlt på arbejde og jeg er uhyggeligt træt hver aften, så det er lidt stressende oveni. Anyways, vi var ude og besøge Stina, vi bytter med, i søndags, og jeg fik taget et par billeder, så I kan se hvor fint der er :o) Det er på 2. og 3. sal i en villa i Brønshøj med lidt dele-have.

Der er to stuer en suite, lidt ligesom her på Christianshavn -der er bare ikke døre mellem dem.

Det her er stuen-stuen -med Stina i :o)

Spisestuen. De to billeder er taget fra samme sted, bare hver sin vej :o)

Kristoffer skal have sit eget værelse, hvor der er indbyggede skabe med plads til vores tøj!

Det her er så gangen. Man kan forestille sig at man står inde på Kristoffers værelse og kigger ud. Man kommer ind lige til højre, stuen ligger til venstre, spisestuen længere fremme til venstre -køkkenet ligeud, ved siden af det på højre side af gangen ligger badeværelset. Så er der et garderobeskab og sidst, men ikke mindst -trappen ovenpå!

...Hvor man kommer op til det her helt FANTASTISKE rum. Det er et stort værelse, med de her charmerende vinduer i enderne med solnedgang, og det bliver bare så fint! Vi skal have soveværelse deroppe, men der bliver også plads til et skrivebord og et sybord. Ih, jeg vil bo der nu!