mandag den 20. oktober 2008

Ferie og andre betragtninger

I morgen bliver Kristoffer et halvt år. Tiden er bare gået så hurtigt, og så alligevel... Jeg forstår ikke at der på en og samme tid kun og allerede er gået et halvt år. Nå, men at han er blevet større, det er ihvertfald ikke til at fornægte. Han er faktisk blevet så stor, at jeg har på fornemmelsen at han er inde i sin første "løsrivelse fra mor og far" periode -ikke noget voldsomt, men alligevel. Han er ihvertfald utroligt fokuseret på vil-selv/kan-selv. Det er jo en smule overflødigt, for han kan jo nærmest ingenting! Men så alligvel. Han vil hjælpe til med at holde skeen når han spiser, og med at styre koppen når han drikker.

Ja, ja. Man vil selv være med til at holde.

Det er faktisk ret kært og jeg synes han er meget dygtig. Tilgengæld er det ikke så nuttet, at han så også mener at han er for stor til at ligge hos mor eller far og få flaske. Han skubber den væk og bliver sur. Det hjælper lidt hvis han føler, at han selv er med til at styre den. Men der er lige nogle magtkampe der skal kæmpes hver dag. De første af slagsen og sikkert også nogle af de nemme, hvis man ser på det store billede...

Agurk er noget mærkeligt noget!

Efterårsferien blev brugt i Sverige. Vi tog op til ødegården mandag og det har bare været skønt. Vi har ikke været der siden påske, så det var Kristoffers første besøg. Ud fra den betragtning, at en af hans ynglingsbeskæftigelser er, at ligge i sin barnevogn under et træ, og kigge på blade, ja, så elsker han at være i Sverige.

Jeg ved ærligt talt ikke om det er Kristoffer eller Theos fødder, der er mest nuser!

Og det er i sandhed blevet efterår. Det er bare så smukt, når alle bladende ligger på græsplanen. Det er bare kedeligt at de skal fejes sammen!

Bladdækket er så tykt, så tykt.

I weekenden havde vi besøg af fætter Mads og hans forældre. Det var rigtig dejligt at have lidt tid sammen og se Mads. Han er også blevet stor og kan alt muligt... Blandt andet få grød ud over det hele

Søde Mads, der også er en rigtig glad grine-baby

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Ih hvor I hygger!
Totalt skønne billeder (inklusive Theos fødder, ovre på Anlos blog er der også et billede af Theos fødder :).

Det er går altså bre sindsygt stærkt med dem nu, man fatter det jo ikke helt!

Ann Louise sagde ...

Hihi hvor hyggeligt at se Theo den förste ;-)

Og hvor er han bare blevet stor Kristoffer!!!! Det er da helt vildt som han vokser. Tänk snart kan han sidde selv og kravle rundt. Vildt.