onsdag den 21. maj 2008

Nu må det snart være nok...

Et tjek på hospitalet i tirsdags gik ikke helt, som vi synes det skulle have gjort. Lægen mener, at to af Kristoffers hjerneplader er vokset lidt for hurtigt sammen. Han ville ikke rigtigt sige så meget, men måske skal de operere vores lille dreng i hovedet. I morgen skal vi til en CT-scanning, så skal en neurokirurg fra Rigshospitalet kigge på billederne, og så får vi se. Og det er ikke spor sjovt at tænke på. Vi håber de fortæller os noget mere konkret inden weekenden, for det er godt nok svært at lade være med at forestille sig alle mulige ubehagelige ting. Men heldigvis virker det ikke til at påvirke Kristoffer og det er jo et godt tegn.
Et lille happy-moment; hans vægt er ikke længere er noget problem. Han spiser grådigt og tager flot på. Han er nu oppe over 3700 gram og det er dejligt at vi ikke skal tænke mere på det. Og så har vi lige lært at man skal huske at lufte hans hager, så han ikke får svamp mellem dellerne :o)

2 kommentarer:

Ann Louise sagde ...

Åh nej Dorte hvor er det bare synd for jer. Nu må I da snart få fred til at nyde jeres lille dreng... Håber ikke han er nødt til at opereres det lille pus :-(

Lea sagde ...

Åh nej!

Håber virkelig at det ikke er nødvendigt med en operation! Ja jeg syntes godt også det snart må nok. Lidt for meget uheld!

Tænker på jer og sender alle de gode tanker jeg kan!

Kys og kram