onsdag den 7. maj 2008

To streger i regningen

Sidste weekends forkromede solskinsplaner blev omlagt efter et besøg hos lægen fredag formiddag. Vi troede alt gik så godt, at drengen spiste som han skulle og at vi kunne tilbringe en skøn weekend med ren familieidyl. Istedet fik vi besked om at køre ud på Hvidovre hospital med en henvisning til børneafdelingen. Kristoffer vejede ikke hvad han skulle og vores læge mente, at vi lige skulle tage herud og få dem til at tjekke Kristoffer. Og ja, herud. Vi er her nemlig endnu. For det blev til en indlæggelse med tvangsfodring hver tredje time. Vi havde jo heldigvis pakket bilen til weekenden, så vi havde tøj, computer og alt ting med. Men da Jacob gik ned for at hente tasken efter 2 timers ophold på børneafdelingen, ja så var den væk. En knaldet rude og et par meget lykkelige tyve. Der har været for ca. 20.000 kr. i den bil. Så d. 2. maj er hermed erklæret for den værste dag på året.
Nu er vi her på 6. døgn og det går heldigvis godt fremad med Kristoffer. Han har i snit taget 80 gram på om dagen, og det er rigtig meget når man er så lille. Han er snart oppe på sin fødselsvægt igen og vi begynder at fornemme at de snart lader os komme hjem. Måske før weekenden, hvis vi er heldige.

5 kommentarer:

Lea sagde ...

Æv Æv og atter atter æv.

Helle fortalte godt om det i Søndags. Hvor det bare noget øv, men hvor er det dejligt at høre det går fremad igen!!!!!

Tænker super meget på jer!

100000 knus og kram og kærlige tanker!!!

Ann Louise sagde ...

Nå hvor synd for jer, men godt at de har tjek på jer nu og at han spiser og tager på. Jeg lå på hospitalet med Alexander, da han var 10 dage, fordi han blev forkølet og ikke ville ammes... Det er slet ikke spor sjovt, for man bliver jo så urolig. Håber I snart kommer hjem!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Goddammit - sikke noget lort.
Masser af knus og tanker.
Og hvis jeg møder tyvene rundsmadrer jeg dem.

Unknown sagde ...

Hej Dortemor, Jakobfar og Kristofferbaby. Glad for at høre han begynder at tage på. Giv det lille pus et smækkys fra moster Maria.
Hvor er det bare tarveligt, at nogle folk er så nederen og stjæle fra en bil ved et hospital...
Fik som sagt hele historien af Helle til Louises fødselsdag, hvor I var savnet. Der blev sendt en masse kærlighed jeres vej, og det gør der stadig.

Masser af positive og glade tanker til jer fra mig. Glæder mig til at høre mere, og forhåbentlig rigtig gode nyheder her på bloggen.
Kæmpe møs

Unknown sagde ...

Kære Dorthe og Jakob!
Øv, det er da en urimelig hård start. Dejligt at høre at han tager på igen. Håber I snart kommer hjem.
kh Anja