søndag den 24. august 2008

Småting

Det bliver endnu et kort indlæg -vi er jo kun midtvejs i vores ferie! Den er forøvrigt helt forygende, ferien. Vi har været en uges tid i Rørvig i Jacobs forældres (og vores kommende 4del af) sommerhus. Der er bare så dejligt. Vi har gået en masse ture, spillet minigolf, spist is på havnen og fået Kristoffer passet mens vi har cyklet et par ture gennem plantage, rundt om Dybesø, til en fantastisk sandstrand og badet. Jacobs forældre tog hjem i søndags, så vi havde hverdagene for os selv deroppe. Fredag begyndte der så småt at dukke lidt familie op og lørdag holdt vi så Kristoffers allerførste fødselsdagsfest -lidt forsinket. Og sikke nogle fantastiske gaver han fik! En elefant (som også er en gynge, en skammel og totalt sejt balance-legetøj), en flagstang, en brandbil (tin-sparegris) og et futtog (broderet, men alligevel! Det er en gavekalender) og en fiskestang (jeps, en helt rigtig fiskestang! Totalt sejt!)
Vejret var nærmest så dårligt som det overhovedet kunne være, men der var heldigvis plads til alle 16 voksne og 12 børn inden for (og det er bare vores forældre og vores søskende med mænd og børn... Sikke en kæmpe familie vi har!) Det var bare en super hyggelig dag.

Vi er lige kommet et smut hjem forbi lejligheden for første gang i 1000 år. Jacob har et par møder i morgen og jeg skal til yoga og på visit om eftermiddagen i Hørsholm og se gravide Ann Louise. Det glæder jeg mig meget til!! (også til at se jer andre, men mest hende med maven!)
Det er lidt hyggeligt at være hjemme. Vi har ryttet op i de titusind poser der har sneget sig ind i vores hjem, spækket med tøj, legesager og andre spænende ting. Så nu står der masser af poser til loftet, sverige, genbrugspladsen og en del ting vi skal have fundet plads til i lejligheden. Der skal nok rokeres en del om, når vi kommer hjem i næste weekend. Vi tænker meget over, hvornår mon Kristoffer er gammel nok til at kunne ligge i et andet rum end os, for der er ikke rigtig plads til tremmesengen inde i vores nuværende soveværelse, og han er kun 10 cm fra at vokse ud af vuggen, så det bliver jo nok snart et problem... Er der nogen derude, der har erfaring med den slags?
Og jeg skal også lige høre hvad I synes om det nye "strech" design på siden her. Var det bedre før?
Og så har jeg lavet et lille fotoalbum fra vores ferie so far. Der er nogle helt fantastiske (hvis jeg selv skal sige det) billeder af havblik på Isefjord taget fra sommerhuset i Rørvig. Se dem, se dem! Og ros mig, det kan jeg så godt lide... Hihihi

Ingen kommentarer: