søndag den 21. september 2008

Tak, tak, tak!

I dag har vi været i Dyrehaven med alle vores gode venner (eller dem der kunne, og som ikke for vild...) og det har bare været den bedste, bedste dag. Vi havde bagt tonsvis af kage, boller, snegle osv og havde kaffe og the med. Så var det ellers bare hygge i solen med kronhjorte i baggrunden (og nogle gange lidt for tæt på!) Vi var ca 35 voksne og 20 børn og det var en rigtig hyggelig dag. Kristoffer fik en masse fede gaver: 2 peter plys vogne, en dragegynge, et TON bøger (som vi eeelsker!) et billede, et dukketeater, en brandbil, en lille Bodil, et puslespil og en masse andre fine ting! Så tak, tak, tak. Det er bare alt for fedt! Derudover har vi fået en hvid bamse-abe med hjem, som vi ikke er sikre på er vores... Så nogen må jo lige sige til hvis den savnes :o)
Tilgengæld er jeg rigtig ærgelig over, at jeg endnu engang glemte alt om kamera og vi fik ikke taget et eneste billede... Så jeg ville blive glad for at få nogle af jer der havde kameraer med :o)

5 kommentarer:

Lea sagde ...

Selv tak! Det var mucho hyggeligt!
Kom de vildfarne nogensinde frem, eller måtte de overnatten sammen med alle de farligt dyr? :)

Pottelotte sagde ...

Vi blev slet ikke væk, Madsen var ved at blive spist af en kronhjort og så måtte Peter jo vise sig som den store helt...eller noget...vi nåede ihvertfald frem (efter en dejlig gåtur!) og det var en rigtig hyggelig halv time vi nåede at være med!!

Lea sagde ...

Ja ja det kan du jo altid komme og sige ;)

Var i øvrigt ked at vi ikke nåede at se jer! HAvde sådan glædet mig til at se vidunderbarnet! Men jeg havde desværre et speciale der kaldte...

Ann Louise sagde ...

Det lyder som om I har haft en dejlig dag. Hvad var anledningen? Der må jo have väret en, når Kristoffer fik en masse gaver....

Dorte sagde ...

Ja, ok Ann Louise... Det kunne jeg måske godt have skrevet :o) Det var såmænd i anledningen af at vi har fået sådan et sødt og pænt barn, og vi synes vi ville vise ham frem :o) Når man nu ikke er til klassisk barnedåb, ja, så må man jo finde på noget andet! Og eftersom alle vores venner (nææææsten) har et eller to børn, så var det bare super at være ude. Og heldigvis i godt vejr :o)