tirsdag den 1. juli 2008

I bedring

Det går efter planen. Kristoffer har det godt, og ser ud som han skal.

Natten fik vi lov at tilbringe sammen på den stue, vi var på i går, og det var rigtig dejligt! Vi fik også sovet lidt begge to. Vi skiftedes til at ligge ved siden af Stoffers seng og holde ham i hånden når han vågnede og var ked af det. Så vi er begge nogenlunde udhvilede og ved godt mod. I dag har han fået fjernet kateter, to ud af tre drop og alle elektroder og andet måleudstyr. Nu har han “kun” et dræn fra hovedet og et drop i halsen, så det er dejligt at se ham lidt mere lednings-fri. Kirurgen var forbi og kiggede på ham i ca. to sekunder og sagde at han så fin ud. Han er meget hævet i hovedet, og det kan blive meget værre, men det er der ikke noget farligt i. Han ligner en bokser, der har fået et ordentligt blår øje og da vi vente ham om (han lå på samme side fra operationen og til i formiddags), var hans lille hoved helt firkantet-fladt på den side, han har ligget på. Det har heldigvis allerede rettet sig mere ud. Han skulle være smertefri, men han vågner op en gang i mellem med et ordentligt hyl. Ind til videre har vi bare skulle holde ham lidt i hånden, ae ham på kinden og tale beroligende til ham, så er han faldet i søvn igen. Så alt er som det skal være -det siger de heldigvis allesammen. Drænet i hovedet regner de med at fjerne i morgen og hvis han spiser godt i dag, så ryger droppet også. Så det er bare såååå dejligt!

Vi er lige kommet over på den afdeling og stue vi skal være på resten af tiden. Jeg var ikke meget for det, for dem vi delte stue med ind til nu var rigtig søde og havde en lille dreng på 6 uger, der godt nok fejler noget meget mere alvorligt end Kristoffer (det vender jeg nok tilbage til på et andet tidspunkt), men det er jo stadig de samme tanker og ting der foregår, på en måde. Så det var dejligt at møde dem, og jeg tror bestemt at jeg skal over og besøge dem og lille Rasmus igen senere.

Vores nye stue er faktisk ret lækker. Det er også en to-sengs stue, men ind til videre er vi alene. Vi har fået vinduespladsen, og der er fladskærm og dvd-afspiller :o) Ikke dårligt med lidt adspredelse. Der er kun en voksenseng, men vi er velkomne til at sove her begge to, hvis vi ikke siger det til nogen...

Så lige nu er vi superoptimistiske og har det rigtig godt. Jacob er gået ned for at spise frokost og når han er færdig bytter vi, så vi når at få lidt frisk luft og sol -Kristoffer er nødt til at blive på stuen ind til videre, så det er vi jo også. I aften kommer vores mødre på besøg med aftensmaden, så det bliver dejligt lige at se nogle andre mennesker, og få noget ordenlig mad!

Nå ja, læg lige mærke til den søde bamse han har fået. Det er isbjørnen Theo, som man får når man er blevet opereret på Neurokirurgisk. Den har en lille mærkat med påskriften “Jeg er den bamse du fik af trygfonden, da du var på hospitalet. Pas godt på mig, så passer jeg godt på dig” og den har også et lille hospitalsarmbånd med “Theo” på. Det kan godt være det er et reklamestunt, men jeg synes det er super nuttet!

3 kommentarer:

Anna sagde ...

Hvor er det skønt, at det går efter planen!!
Har fulgt med fra sidelinjen og krydset fingre:)
Stort knus
Anna
(EU + KUA)

Ann Louise sagde ...

Hurra for at det er gået så godt!!! Knus

LouLidang sagde ...

Kære alle 3

Hvor er det godt det gik godt med operationen og at I er kommet over på den anden side af den 30. :-) Vi har tænkt meget på jer og glæder os til at Alva og Stoffer kan lege sammen i den nærmeste fremtid.

Knus og kram
Louise og Anders